5 Секретів фастфуду

Чому ми в них з’їдаємо більше, чим зазвичай

«Немає часу на підготовку», «треба терміново перекусити», «йшла повз і чомусь зайшла», «хочеться чогось смачненького» — ми всі знаємо, що їжа в ресторанах швидкого харчування не сама корисна, але чомусь знову і знову йдемо туди. з’ясував кілька секретів громадського харчування.

Картопля фрі

Здавалося б, чого складного? Порізала картопля соломкою і опустила в киплячу олію, а можна і заморожений продукт купити, тоді навіть і чистити бульби не треба, але смак все одно виходить не той. Виявляється, картопля, рослинна олія і сіль — далеко не всі інгредієнти. Смак ресторанної фрі досягається за допомогу приправ, підсилювачів і харчових добавок.

солодка газована вода

Ви коли-небудь замислювалися, чому в ресторанчиках фастфуду вам пропонують солодкий газований напій, а не чай, каву або сік? Та й коштує він не в приклад дешевше, а іноді другий-третій стакан можна взяти і зовсім безкоштовно. Виявляється, вуглекислий газ викликає апетит, а значить, ви будете хотіти з’їсти ще що-небудь і зробите повторне замовлення.

запах

Кухня зазвичай не відгороджується від залу для відвідувачів стіною, і всі запахи поширюються по приміщенню і навіть відчуваються на вулиці. Це теж маркетинговий хід, щоб заманити до себе нових і нових відвідувачів.

відсутність приладів

У більшості ресторанчиків, які торгують фастфудом, ви не знайдете ні ножів, ні виделок, а все тому, що є руками смачніше. До такого висновку прийшли психологи. Чи не використовуючи прилади, людина розслабляється і отримує більше задоволення від їжі, а значить, йому захочеться купити другий гамбургер.

смак

Технології не стоять на місці — сьогоднішній гамбургер вже не той, що був 30 років тому. У нинішньому присутні всілякі підсилювачі смаку і харчові добавки. Саме через них ми не можемо відмовити собі в задоволенні з’їсти черговий сендвіч. Крім того, порції стали більше і калорийнее.

By

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code