5 Батьківських думок стаса костюшкіна

Стас Костюшкін — екс-соліст дуету «Чай удвох», засновник проекту «А-Десса», співак і музикант, людина з неймовірним почуттям гумору. Втім, це й не дивно, адже він народився в Одесі. Можливо, саме тому до багатьох дуже серйозних речей у своєму житті Стас відноситься легко і з гумором, в тому числі до виховання трьох синів.

Своїми думками про сімейні цінності і вихованні дітей Стас поділився з автором і ведучою програми «Перехресний Батько» Ліною Милович.

1. Про дитинство

Насправді я був дуже поганий хлопчик. При цьому на вигляд я був ну дуже хороший. Кожен раз, коли мене мама приводила, я був такий причесаний такий, в шортах, в футболці … все вигукували «Боже мій, який дитина!».

А далі я йшов, гуляв … У найперший день в школі я повернувся додому о 8 вечора. Я просто подумав, що якщо батьки додому з роботи о 8 вечора приходять, то і мені теж.

Ми з хлопцями там в танк грали, в каналізацію залізли, було дуже весело!

2. Про розподіл обов’язків в сім’ї

Мужик — це ось той, хто здоровий, з палицею і з м’ясом. Ось він м’ясо приніс, палицю поставив в кут і все. А у неї — казан, вона це все приготувала, м’ясо мужику, м’ясо дітям … Схема-то проста!

Так, жінки говорять, а я хочу, щоб у мене була особиста життя, щоб у мене були мої подруги, щоб я з ними гуляла і так далі. А я у відповідь хочу, щоб у мене було ось те-то.

Але при цьому ми домовляємося на березі, що незважаючи на те, що я буду ходити з хлопцями на риболовлю і на мотоциклі їздити, я гарантую, що завжди ось в цьому кутку, де має бути м’ясо — воно там буде лежати. Якщо воно там не лежить, то значить я зі своїми обов’язками не справляюся.

3. Про важливість власного прикладу

З Богданом ми пішли разом на тренування. Ми почали бити груші, колошматити, і раптом я бачу, що він на мене дивиться і теж віддається повністю цій справі.

Найкраще — коли ти все показуєш сам, на власному досвіді.

4. Про батьківських зборах

Ні, ну як я прийду на батьківські збори? Ось я прийшов і мені кажуть: «Ваш син ось те-то», а я розумію, що я-то сам долбак-долбак, мама моя не знала, куди від сорому провалитися. А тут раптом вийду такий і «Так що ж ти у мене такий, а батька-то! (А батька-то взагалі не дай боже!) ».

У тебе, синку, три трійки, а у мене за трійку билися, щоб вона взагалі стояла!

5. Про цькування в інтернеті

Є хороша річ — коли ти вмієш посміятися над собою, але це підходить, коли у людини вже є якийсь досвід. Для дитини все одно є образа: адже тобі плюнули в душу, і найстрашніше, що від цього плювка вже не захиститися, він уже долетів до тебе, а ти не знаєш що відповісти. Але є важлива. Пам’ятайте: будь-яка думка про будь-яку людину, хто б це не був, живе в інтернеті максимум два тижні. А потім воно потопає і все — чистий аркуш.

Дивіться повну версію випуску за участю Стаса Костюшкіна.

By

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code