5 Порад для ідеального першого фарбування

Ви хочете пофарбувати волосся, але вам трохи страшно робити це перший раз? Не панікуйте, наші поради допоможуть вам зробити перший крок в фарбуванні волосся.

1. Довіряйте професіоналам

Перший і, можливо, найважливіша порада для вашої першої фарбуванні волосся: залиште це професіоналам! Тільки перукар або стиліст може вибрати найбільш підходящий для ваших потреб нюанс до ваших потреб.

Експерти в цій галузі є єдиними в стані змішати кілька відтінків для призначеного для користувача кольору, який підходить вам ідеально. Його витримана технологія дозволить йому точно застосувати колір на волосся.

2. Фарба, яка тримається не довго

Перший колір не повинен довго тримаються на волоссі. Якщо вже ви хочете самі пофарбувати волосся, то купите фарбу без аміаку, яка буде зникати поступово від 6 до 8 тижнів. Так ви обмежите себе одним кольором надовго і зможете спробувати інший відтінок.

3. Колір повинен бути близький до вашого природного кольору

Перша забарвлення повинна бути досить близька до природного кольору волосся. І це ще одна причина, щоб використовувати колірний тон на тон світліше.

4. Виберіть продукт, який відповідає вашому волоссю

Щоб фарба не пошкодила волосся, потрібно правильно її вибрати.

Продукт повинен захистити локони і зміцнити їх.

Чим дорожче фарба, тим краще. Якісна фарба — це запорука сили і блиску волосся.

5. Підтримуйте колір

Щоб насолоджуватися вашим новий квітів довше і зберегти блиск ваших волосся, вам потрібно використовувати маски кондиціонери і масла для волосся, причому регулярно. засоби мають бути призначені для фарбованого волосся.

By

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code